Finansiera din motorsport som lantbrukare

Finansiera din motorsport som lantbrukare

Om du ägnar dig åt motorsport som lantbrukare vet du säkert hur dyrt det kan bli att köpa fordon och utrustning. Men det finns flera olika sätt att spara pengar i övrigt så att du enklare kan ha råd med din karriär eller hobby inom motorsport. Som lantbrukare kan du spara in på utgifterna, vilket ger mer pengar över.

Hos Blinto hittar du begagnade maskiner av olika slag, inklusive bandgrävare, hjullastare, lastväxlare och lastbil med släp. Blinto har skapat en svensk nätauktionstjänst med ett stort utbud av olika maskiner som används i entreprenad och anläggning. Genom att köpa begagnade skördare, traktorer och andra lantbruksmaskiner istället för nya sådana kan du spara pengar till ditt motorsportintresse.

Varierande former av motorsport

Som motorsportintresserad finns det många olika sporter du kan ägna dig åt. Snöskotersport ökar allt mer i Sverige, där det också går att tävla i dragracing som utförs på gräs. Inom snöskotersport kan du välja bland enduro, skotercross, backe samt snabb dragracing.

Spara pengar i lantbruket

Elpriserna har stigit under en längre tid och då de folkvalda inte sätter in tillräckligt med åtgärder kan läget förväntas bli värre. Som lantbrukare kan du spara mycket pengar med hjälp av energieffektivisering. Du kan också minska dieselförbrukningen vilket är bra både för plånboken och miljön.

dante